lördag 3 oktober 2009

Adjö och tack för fisken!*

löv
höstlöv
september 2009

Ja, som ni märkt så har jag börjat jobba igen efter att ha varit hemma med barnen. Jobbet tar ju ganska mycket tid och resterande tid ska delas mellan många "måste", "bör" och "vill". Just nu inkluderas inte vare sig bildredigering eller bloggskrivande i dessa tre kategorier. Jag vill hellre använda min tid till min familj än att sitta framför datorn. Det ska väl erkännas att fotograferandet knappt heller får plats i livet just nu, vilket dels fortfarande beror på en ganska stor fototrötthet, med medföljande bottennotering i självförtroende, och dels det vikande ljuset. Av erfarenhet vet jag att det brukar bli ganska få bilder i oktober och november.

Jag försvinner ju inte helt från nätet. Jag kommer att fortsätta att läsa bloggar, men kanske inte lika regelbundet, Fototeknikhörnan kommer att finnas kvar, men jag kommer att lägga upp mina bidrag till den via flickr. Kanske jag dyker upp här igen så småningom, när ljuset och lusten återvänder.

På återseende!

* Ja, jag läste ganska mycket Douglas Adams som tonåring! "Liftarens guide till galaxen"-trilogin (som måste vara en av världens längsta trilogier, eftersom den består av fem böcker), var en klar litterär favorit.

6 kommentarer:

Ninni sa...

Jag började jobba i måndags efter ett uppehåll på två år så jag förstår hur lite tid du har som har små barn. Familjen går ju i första hand naturligtvis.
Vi ses när du har tid och lust!
Må så gott!
Kram NInni

Niklas exponeringstränar sa...

Tid, det är allt vi har, som en erfaren kollega brukar säga.
Klart att man ska disponera den efter känsla och förnuft.
Simma lugnt och på återhörande.
/Niklas (som aldrig riktigt gillade D Adams)

Fin löv förresten. En färgklick i det grå. Snyggt.

Annelie Johnsson sa...

Tid- visst önskar man att man hade mer av den varan. Men man får själv fördela det på bästa möjliga vis. Hoppas att vi hörs nån gång, nånstans igen

Kram Annelie

Karins fotoblogg sa...

Hej Maria!

Äsch, skriver mejl istället :)

Kram

Matilda sa...

Lycka till på jobbet! Det blir säkert kul att komma tillbaka dit! :-)

Svar: Fyf*n, det där var det bästa någon skrivit på riktigt länge! Jag tycker det är starkt av dig att fortsätta fota som DU vill och inte vad de som fotograferar "rätt" tycker och tänker! Keep it up! Önskar dig stor lycka i livet, du och kommande generationer kommer kunna titta på dina bilder och förundras över att du vågade göra något lite galet!

Jessica sa...

Vilken fin bild! :)